Avastage looduse ilu ja müstika selle kauni hõbesõrmuse kaudu, mille looduslik disain ja lilleõied kannavad endas maagiat. Sõrmuse kaal on muljetavaldav 12,4 grammi, tagades selle kandmise ajal kvaliteedi ja mugavuse. Valmistatud hõbedast prooviga 925, selle sõrmuse kaunis välimus on täiustatud kahevärvilise kullaga - osaliselt kollase ja ülejäänud valge kullaga, mis lisab sellele unikaalset elegantsi.

Sõrmuse suurus 18.25 tagab selle täiusliku sobivuse teie sõrmele, tuues esile teie käe ilu. Selle loodusliku disainiga sõrmus kannab endas müstilist õhkkonda ja lilleõie ilu, muutes selle tõeliselt ainulaadseks ehteks.

Sõrmuse kroon on lai 26 x 31 mm, kaunistatud suure ovaalse loodusliku ametüstiga mõõtmetega 9 x 7 mm. Ametüst, tuntud kui rahustav ja kaitsev kivi, lisab sõrmusele mitte ainult kauni värvi, vaid ka maagilise tähenduse. Kõrvalkividena on sõrmusel 13 väikest ümarat looduslikku ametüsti (3 mm) ja üks 2 mm suurune, luues harmoonilise koosluse ja tasakaalu.

Ametüst on seotud ka intuitsiooni ja spirituaalse arenguga ning on tuntud kui kivi, mis toob endaga kaasa sisemise rahu ja selguse.

Selle sõrmusega kaasneb mitte ainult ilus välimus, vaid ka müstiline aura ja maagia. Iga sõrmus saabub teieni kauni ehtekarbiga, muutes selle mitte ainult ideaalseks kingituseks, vaid ka isiklikuks talismaniks, mis kannab endas looduse ja müstika maagiat.

Laske selle sõrmuse ilul ja tähendusrikka kujundusega rikastada teie ehtekollektsiooni. Ostke see unikaalne sõrmus täna ja kandke endas looduse ilu ja müstika maagiat.

f50331

Andmeleht

Ametüst
1 tk, 9 x 7 mm, ovaalne lihv; 13 tk, 3 mm, ümar lihv; 1 tk, 2 mm, ümar lihv
Kaal
12,4 g
Proov
925
Metall
hõbe (kullatud)
Laius
pealt ~26 x 31 mm
Tüüp
sõrmus
Sõrmuse suurus
18.25 (US-8, diam. ~18,2 mm)
Peamine kivi
Ametüst
Kõrvalkivi
Ametüst

Sulle võib ka meeldida

Lisage meie tooted iganädalasesse valikusse

8 muud toodet samas kategoorias:

Lisage sama kategooria tooted iganädalasesse tootevalikusse
Toode lisati võrdlusesse.