Kirjeldus

 

Avasta meie eksklusiivne massiivne ankrukett, mis on valmistatud kõrgekvaliteedilisest 925 prooviga hõbedast. See ainulaadne ja stiilne kett on saadaval neljas erinevas pikkuses - 45 cm, 50 cm, 55 cm ja 60 cm, tagades, et leiad täpselt sobiva pikkuse oma individuaalse stiili ja eelistuste jaoks.

 

 

Disain

 

Ankrukett on tuntud oma vastupidavuse ja stiilsuse poolest ning meie pakutav kett ei ole erand. Keti massiivne konstruktsioon ja laius, mis ulatub 9 mm-ni, annavad sellele jõulise ja pilkupüüdva ilme. Ankrukett on ajatu disainielement, mis sobib suurepäraselt nii igapäevaseks kandmiseks kui ka erilisteks sündmusteks.

 

 

Materjal

 

See hõbekett on valmistatud kõrgeima kvaliteediga 925 prooviga hõbedast, tagades, et saad nautida mitte ainult selle ilu, vaid ka vastupidavust ja kvaliteeti pikaks ajaks. Hõbe on tuntud oma elegantse välimuse ja vastupidavuse poolest ning meie toode peegeldab neid omadusi täiuslikult.

 

 

Suurused ja kaal

 

  • 45 cm keti kaal: 72 grammi
  • 50 cm keti kaal: 80.6 grammi
  • 55 cm keti kaal: 89.5 grammi
  • 60 cm keti kaal: 97 grammi

 

Iga kett on tähelepanuväärne oma unikaalse pikkuse ja kaalu poolest, andes sulle võimaluse valida täpselt selline, mis vastab sinu ootustele ja vajadustele.

 

 

Hooldus

 

Selleks, et säilitada selle keti sära ja ilu, soovitame vältida kokkupuudet kemikaalide, parfüümide ja kodukeemiaga. Hoolda oma hõbedast ankruketti regulaarselt pehme lapiga, et säilitada selle kirkust ja sära.

 

 

Pakend

 

Iga ankrukett saadetakse luksuslikus kinkekarbis, mis muudab selle suurepäraseks kingituseks nii endale kui ka kallimale.

Avasta ainulaadne elegants ja stiil meie massiivse ankrukettide kollektsiooniga ning tee oma stiilne avaldus juba täna!

 

ah8ank90l50

Andmeleht

Kaal
72 g (45 cm); 80,6 g (50 cm); 89,5 g (55 cm); 97 g (60 cm);
Proov
925
Metall
hõbe
Keti pikkus
45/50/55/60 cm
Laius
9 mm
Keti disain
Ankrukett
Tüüp
kaelakett
Keti kinnitus
papagoi

Sulle võib ka meeldida

Lisage meie tooted iganädalasesse valikusse

8 muud toodet samas kategoorias:

Lisage sama kategooria tooted iganädalasesse tootevalikusse
Toode lisati võrdlusesse.