Sisenegem looduse ilu ja maagia maailma selle kauni hõbesõrmusega, mis kannab endas loodusest inspireeritud disaini ja lilleõite võlu. Sõrmus on valmistatud kvaliteetsest hõbedast prooviga 925, kaaludes võluvad 11,4 grammi ja olles suurusega 17.5. Selle laius pealt on 29 x 29 mm, tuues esile selle kandja kordumatu stiili ja elegantsi.

Peamiseks kiviks on suur 16 x 12 mm looduslik lille graveeringuga ovaalne roheline ametüst, mis toob selle sõrmuse kaudu esile mitte ainult looduse ilu, vaid ka unikaalse lillelise disaini. Roheka ametüsti värv ja graveering lisavad sõrmusele maagilist ja müstilist elementi.

Kõrvalkividena kaunistavad sõrmust 7 x 5 mm ovaalne looduslik peridoot ja seitse ümarat 2.5 mm looduslikku rohelist oonüksit. Peridoot, tuntud kui õnnekivi, sümboliseerib kaitsvat energiat ja harmooniat. Roheline oonüks omakorda on seotud rahu ja tasakaaluga, andes sõrmusele täiendava tähenduse.

Üks särav tsirkoon (Cz) täiendab sõrmuse välimust, tuues esile iga kivi sära ja ilu.

Kogu sõrmuse disain on inspireeritud loodusest ja kannab endas lilleõite maagiat. Iga poolvääriskivi on valitud mitte ainult oma ilu, vaid ka mütoloogilise tähenduse tõttu, tuues sõrmusele kaasa erilise energia ja tähenduse.

Selle sõrmuse kandmine on rohkem kui lihtsalt ehtega kaunistamine - see on loodusjõudude ja maagia lähedusse viiv teekond. Ostke see ainulaadne sõrmus täna ja laske endal kanda endas lilleliste maailmade maagiat.

f50332

Andmeleht

Peridoot
1 tk, 7 x 5 mm, ovaalne lihv
Kaal
11,4 g
Proov
925
Metall
hõbe (rodeeritud)
Laius
pealt ~29 x 29 mm
Tüüp
sõrmus
Sõrmuse suurus
17.5 (US-7.25, diam. ~17,5 mm)
Peamine kivi
Ametüst
Kõrvalkivi
Multi
Ametüst (roheline)
1 tk, 16 x 12 mm, fantaasia lihv
Oonüks (roheline)
7 tk, 2,5 mm, ümar lihv

Sulle võib ka meeldida

Lisage meie tooted iganädalasesse valikusse

8 muud toodet samas kategoorias:

Lisage sama kategooria tooted iganädalasesse tootevalikusse
Toode lisati võrdlusesse.