• Uus toode

Sisene looduse sügavustesse selle võrratu, oskuslikult valmistatud hõbesõrmusega, mis kutsub esile imetlust ja aukartust oma elegantse ilu ning mõjukusega. See hõbesõrmus, osaliselt kollase kullaga kullatud, on tõeline kunstiteos, mis kujutab endast looduse inspireeritud loovust ning parimat käsitööoskust.

 

Esmalt haarab pilku loodusliku aventüriini võlu. Üksildane, kuid võimas, selle kivi müstiline fantaasia lihv annab edasi looduse salapärast ja rikkalikku sügavust. Aventüriin, mille mütoloogiline pärand on ammu austust väärinud, on tuntud kui õnne ja võimaluste kivi. See peegeldab looduse jõudu ja toetust, tuues kandjale õnne ning avades uusi võimalusi elus.

 

Hõbesõrmuse ümbermõõt on kaunistatud värviliste sünteetiliste tsirkoonidega, mis lisavad sära ja ilu ning täiendavad aventüriini loomulikku kuma. Need pisikesed värvilised kivid on nagu säravad tähekesed öises taevas, tuues esile sõrmuse kui terviku lummava võlu.

 

Kui pilk langeb sõrmuse struktuurile, võtab vaataja silme ette kullatud 925-prooviga hõbe, mis on kaetud musta roodiumi ja kollase kullaga. See õhuke roodiumi ja kulla kiht mitte ainult ei kaitse ehet tuhmumise eest, vaid lisab ka sellele sügavust ja elegantsi.

 

Kivi enda kuju - meenutades puulehe kauneid kurve - viitab looduse ürgsele ilule ja elujõule. See on nagu looduse enda looming, mis on vormitud käsitööna ja kaunistatud inimese kujutlusvõime ja oskustega.

 

See hõbesõrmus on rohkem kui lihtsalt ehe; see on kunstiteos, mis kannab endas looduse jõudu ja ilu. Ideaalne kingitus, mis toob rõõmu ja imetlust nii sellele, kes selle kannab, kui ka sellele, kes selle saab.

 

 

f50357

Andmeleht

Kaal
11,6 g
Proov
925
Metall
hõbe (rodeeritud)
Laius
pealt ~29 mm
Tüüp
sõrmus
Sõrmuse suurus
18.5 (US-8.5, diam. ~18,5 mm)
Peamine kivi
Aventüriin
Kõrvalkivi
Tsirkoon
Aventuriin
1 tk, 24 x 15 mm, fantaasia lihv

Sulle võib ka meeldida

Lisage meie tooted iganädalasesse valikusse

8 muud toodet samas kategoorias:

Lisage sama kategooria tooted iganädalasesse tootevalikusse
Toode lisati võrdlusesse.