• Uus toode

Astuge looduse rüppe ja avastage selle jõu ja ilu kandjana selle ainulaadse hõbesõrmuse kaudu, mis on loodud tõelise meisterlikkuse ja loovusega. See hõbesõrmus, osaliselt kollase kullaga kullatud, on tõeline kunstiteos, mis peegeldab looduse inspiratsiooni ja inimkäte osavust.

 

Keskmes asub looduslik roheline ametüst, mille ümber kogunevad kõrvalehargnevad sinised topaasid, rohelised peridoodid ja üksik roheline safiir, moodustades tõelise loodusliku paleti. Roheline ametüst on tuntud oma rahustavate ja tasakaalustavate omaduste poolest, mis aitavad vabastada stressist ja ärevusest ning avavad tee sisemisele rahule ja selgusele. Tema fantaasia lihv, mis meenutab puulehe kauneid jooni, sümboliseerib looduse ürgset ilu ja harmooniat.

 

Sinised topaasid lisavad sellele ehtele sügavust ja mõju. Usutakse, et sinine topaas toob endaga kaasa rahu, mõistmist ja emotsionaalset tervenemist, täiustades seeläbi ametüsti rahustavat mõju. Rohelised peridoodid, tuntud kui avanemise ja õnne kivid, toovad kaasa värskuse ja elujõu, luues seose looduse elustava energiaga. Üksik roheline safiir lisab sellele ehtele elegantsi ja salapära, täiendades kogu kompositsiooni.

 

Kõik need kivid on kokku kootud musta roodiumi ja kollase kullaga kaetud hõbeehte külge, mis mitte ainult ei kaitse ehet tuhmumise eest, vaid lisab ka sellele sügavust ja elegantsi. Kombineerituna kunstniku meisterlikkuse ja looduse jõuga, on see hõbesõrmus rohkem kui lihtsalt ehe - see on lugu, mis kannab endas looduse salapärast väge ja inimkäte loovust.

 

Andke endale võimalus kanda seda hõbesõrmust ja kogeda looduse lummavat väge ja ilu, mis on püütud ühte väikesesse, kuid mõjukasse ehtesse. Ideaalne kingitus, mis toob rõõmu ja imetlust nii sellele, kes seda kannab, kui ka sellele, kes seda saab.

 

 

f50358

Andmeleht

Sinine Topaas (Sky Blue)
5 tk, 3 mm, ümar lihv
Peridoot
2 tk, 5 x 3 mm, ovaalne lihv
Kaal
11,4 g
Proov
925
Metall
hõbe (rodeeritud)
Laius
pealt ~32 mm
Tüüp
sõrmus
Sõrmuse suurus
19.25 (US-9.25, diam. ~19,2 mm)
Peamine kivi
Ametüst
Kõrvalkivi
Multi
Ametüst (roheline)
1 tk, 23 x 13 mm, fantaasia lihv
Vikerkaare värvides Safiirid
1 tk, 1,5 mm, ümar lihv

Sulle võib ka meeldida

Lisage meie tooted iganädalasesse valikusse

8 muud toodet samas kategoorias:

Lisage sama kategooria tooted iganädalasesse tootevalikusse
Toode lisati võrdlusesse.