• Uus toode

Sisene looduse imelisse maailma selle elegantse ja silmapaistva hõbesõrmuse kaudu, mis on inspireeritud looduse ilust ning kujundatud tõelise käsitöömeisterlikkusega. See võluv hõbesõrmus, mis on osaliselt kollase kullaga kullatud, peegeldab looduse rikkalikku mitmekesisust ja ajatut ilu.

 

Keskmes on looduslik ametriin, millel on fantaasia lihv, tuues esile selle kordumatu ilu ja salapära. Ametriin, mis on ametüsti ja tsitriini segu, on tuntud oma rahustavate ja tasakaalustavate omaduste poolest. Usutakse, et see kivi aitab tasakaalustada meeleolu, stimuleerib loovust ning toob kaasa sisemise rahu ja harmoonia.

 

Ehtele lisavad sära taevasinised topaasid, mis lisavad sellele ehtele sügavust ja särtsu. Sinine topaas on tuntud kui rahu ja selguse kivi, mis aitab vabastada stressist ja tuua endaga kaasa rahu ja tasakaalu. Topaasid on ka seotud taevaste jõududega ning on tihti seotud spirituaalse kasvuga.

 

Hõbesõrmus on kaetud musta roodiumi ja kollase kullaga, luues elegantse ja vastupandamatu välimuse. Õhuke roodiumi ja kulla kiht mitte ainult ei kaitse ehet tuhmumise eest, vaid lisab ka sellele sügavust ja luksust.

 

Kombineerides looduse ilu ja inimkäte osavust, on see hõbesõrmus rohkem kui lihtsalt ehe - see on lugu, mis kõneleb looduse salapärasest väest ja inimkäte loovusest. See on suurepärane kingitus nii iseendale kui ka kallile inimesele, kes hindab looduse ilu ja unikaalsust.

 

 

f50359

Andmeleht

Sinine Topaas (Sky Blue)
2 tk, 3 mm, ümar lihv; 4 tk, 5 x 3 mm, markiislihv
Kaal
8,5 g
Proov
925
Metall
hõbe (rodeeritud)
Laius
pealt ~17 mm
Tüüp
sõrmus
Sõrmuse suurus
18.25 (US-8, diam. ~18,2 mm)
Peamine kivi
Ametriin
Kõrvalkivi
Sinine Topaas
Ametriin
1 tk, 14 x 14 mm, fantaasia lihv

Sulle võib ka meeldida

Lisage meie tooted iganädalasesse valikusse

8 muud toodet samas kategoorias:

Lisage sama kategooria tooted iganädalasesse tootevalikusse
Toode lisati võrdlusesse.