• Uus toode

Astuge looduse saladustesse selle lummava hõbesõrmuse kaudu, mis on inspireeritud looduslikest elementidest ja kujundatud tõelise kunstniku käe läbi. See silmapaistev hõbesõrmus, osaliselt kollase kullaga kullatud, kannab endas looduse jõudu ja ilu, olles samas elegantselt kaasaegne.

 

Keskpunktiks on looduslik opaal, mille kaunis ovaalne (Cab) lihv kiirgab endast välja sügavat ja müstilist sära. Opaal on tuntud oma unikaalse vikerkaarevärvide mängu poolest, mis meenutab loodusmaastike ilu ja värvirikast mitmekesisust. Usutakse, et opaal kandja energiaid tasakaalustab ja tugevdab, tuues kaasa rõõmu ja inspiratsiooni.

 

Hõbesõrmus on kaetud musta roodiumi ja kollase kullaga, luues elegantse ja vastupandamatu välimuse. Õhuke roodiumi ja kulla kiht mitte ainult ei kaitse ehet tuhmumise eest, vaid lisab ka sellele sügavust ja luksust.

 

Selle hõbesõrmuse kaudu saate kanda endaga kaasas looduse salapära ja ilu, olles samal ajal ümbritsetud kaasaegse elegantsi ja stiiliga. See on suurepärane kingitus nii iseendale kui ka kallile inimesele, kes hindab looduse ilu ja ajatut elegantsi.

 

 

f50360

Andmeleht

Opaal
1 tk, 6 x 4 mm, ovaalne (Cab) lihv
Kaal
7,3 g
Proov
925
Metall
hõbe (rodeeritud)
Laius
pealt ~17 mm
Tüüp
sõrmus
Sõrmuse suurus
17.0 (US-6.5, diam. ~17 mm)
Peamine kivi
Opaal

Sulle võib ka meeldida

Lisage meie tooted iganädalasesse valikusse

8 muud toodet samas kategoorias:

Lisage sama kategooria tooted iganädalasesse tootevalikusse
Toode lisati võrdlusesse.